Kong Gulerod
01.04.2019, 19:50
Kong Gulerod - i ild og vand. Kokken Søren Thornberg tryller mad frem over bålet. Vi skal blandt andet smage rødfisk i saltdej og thai-inspireret muslingesuppe. Den våde marts har budt på masser af vand i regnvandsbedet...det skal nu pumpes over i vores regnvandstank...den introducerede vi sidste år og den skal nu i brug for første gang. Vi var med Haveselskabets første arrangement i år. Her viste den pensionerede anlægsgartner Hardy Ipsen, hvordan man beskærer æbletræer. Vi besøger Hanne Lilleskov i Østermarie. Hun er i fuld gang med at dele stauder i haven. De skal sælges til det kommende havemarked i Hareløkkerne d. 18/5. Hjemme i drivhuset er ferskenen sprunget ud og vi skal lege bier...det skal bestøves og det foregår forsigtigt med en pensel. Vi ser også til de tidligere ærter, som vi såede sidste gang. De er begyndt at spire. Det er også sæson til at forny vindueskarmens pelargonier. Der skal klippes ned, skiftes jord og tages stiklinger.
Kong Gulerod - i ild og vand. Kokken Søren Thornberg tryller mad frem over bålet. Vi skal blandt andet smage rødfisk i saltdej og thai-inspireret muslingesuppe. Den våde marts har budt på masser af vand i regnvandsbedet...det skal nu pumpes over i vores regnvandstank...den introducerede vi sidste år og den skal nu i brug for første gang. Vi var med Haveselskabets første arrangement i år. Her viste den pensionerede anlægsgartner Hardy Ipsen, hvordan man beskærer æbletræer. Vi besøger Hanne Lilleskov i Østermarie. Hun er i fuld gang med at dele stauder i haven. De skal sælges til det kommende havemarked i Hareløkkerne d. 18/5. Hjemme i drivhuset er ferskenen sprunget ud og vi skal lege bier...det skal bestøves og det foregår forsigtigt med en pensel. Vi ser også til de tidligere ærter, som vi såede sidste gang. De er begyndt at spire. Det er også sæson til at forny vindueskarmens pelargonier. Der skal klippes ned, skiftes jord og tages stiklinger.