Kong Gulerod
07.10.2019, 19:45
Det bliver et "Vildt efterår" i Kong Gulerod Vores vilde græskarbed bugner af mange forskellige græskar og vi skal i gang med at høste. Vi skal bruge græskaret og en del andre ting fra køkkenhaven til Søren Thornbergs bålmad. Det er selvfølgelig med vildt på menuen. Mere præcist bliver det grillet rådyr med græskar/svampe risotto og sprødt grønt fra køkkenhaven - selvfølgelig tilberedt over bål. Hos Erling Aabye Dam ved Gudhjem ser vi på vildt/læ hegn. Han plantede et hegn for 5-7 år siden. Vi ser på hegnet og hører om hans både gode og dårlige erfaringer med denne form for hegn. Vi samler op på hügelbeddet i køkkenhaven og så høster vi noget af den pakchoi som vi snakkede om sidst. I regnbeddet har vi nu fundet den prydgræs der kan klare forholdene. Hos Hvide Hus hører vi Stig om hvordan deres sæson er gået og hvordan folk har reageret på deres nye vilde park.
Det bliver et "Vildt efterår" i Kong Gulerod Vores vilde græskarbed bugner af mange forskellige græskar og vi skal i gang med at høste. Vi skal bruge græskaret og en del andre ting fra køkkenhaven til Søren Thornbergs bålmad. Det er selvfølgelig med vildt på menuen. Mere præcist bliver det grillet rådyr med græskar/svampe risotto og sprødt grønt fra køkkenhaven - selvfølgelig tilberedt over bål. Hos Erling Aabye Dam ved Gudhjem ser vi på vildt/læ hegn. Han plantede et hegn for 5-7 år siden. Vi ser på hegnet og hører om hans både gode og dårlige erfaringer med denne form for hegn. Vi samler op på hügelbeddet i køkkenhaven og så høster vi noget af den pakchoi som vi snakkede om sidst. I regnbeddet har vi nu fundet den prydgræs der kan klare forholdene. Hos Hvide Hus hører vi Stig om hvordan deres sæson er gået og hvordan folk har reageret på deres nye vilde park.