• tv2bornholm.dk
  • TV2B logo
  • Nyheder
  • Kategorier
  • Live
  • TV-guide
  • Kalender
Spis din Ø
25.02.2020, 19:50
Søren Henriksen og Sune Rasborg er tilbage i serien Spis din ø. I dag handler det om grill og mad over åben ild, og de begynder med at hente en klassiker; Super Åge pølsen fra Svaneke med Smedens Ketchup fra Aakirkeby ovenpå. Sendt første gang februar 2020.
Søren Henriksen og Sune Rasborg er tilbage i serien Spis din ø. I dag handler det om grill og mad over åben ild, og de begynder med at hente en klassisker; Super Åge pølsen fra Svaneke med Smedes Ketchup fra Aakirkeby ovenpå.
Spis din Ø
18.02.2020, 19:50
Søren Henriksen og Sune Rasborg er tilbage med serien Spis din Ø. I dag går de på jagt i Bornholms store spisekammer - naturen. De samler spiselige urter, planter og frugter bl. a. sammen med køkkenchef Nicolai Nørregaard fra Kadeau, hvis køkken her på Bornholm også er kendt for at samle naturens produkter ind. Sendt første gang februar 2020.
Spis din Ø
11.02.2020, 19:50
Søren Henriksen og Sune Rasborg er tilbage med serien Spis din Ø. Dette afsnit kunne i virkeligheden hedde "Drik din ø", fordi de besøger en række af de producenter, som er begyndt at producere f.eks. øl og gin på Bornholm. Programmet er lavet på kajen i Tejn, hvor de bl. a. bruger øl fra bryggeriet Penyllan, der har slået sig ned her. Sendt første gang februar 2020.
Spis din Ø
04.02.2020, 19:50
Søren Henriksen og Sune Rasborg er tilbage med serien Spis din ø. I første afsnit tager de til Christiansø, hvor de laver mad med Ruths Kryddersild. Bagefter laver de en gryderet med sæl. Det er dog ikke en af de mange sæler, der lever i farvandet omkring Ertholmene. Sælkødet er importeret fra Grønland. Nogle af Christiansø-boerne er med til at smage det for at vurdere, om det er realistisk, at der en dag bliver serveret sælkød på kroen. Sendt første gang februar 2020.
Spis din Ø 8:8
03.01.2019, 20:15
Bornholm befinder sig i en rivende udvikling, hvor små og mellemstore producenter arbejder intenst og med største omhu for at udvikle de bedst mulige fødevarer. I Spis din Ø besøger vi nogle af producenterne, som fortæller om deres arbejde og bestræbelser på at levere fødevarer i verdensklasse. Vi følger fritgående dyr i deres mest naturlige omgivelser, til de slagtes og til sidst ender hos os forbrugere. Bornholmsk kød og bornholmske grøntsager fra jord til bord. Og naturligvis skal vi også lave mad af de forskellige produkter. Sendt første gang januar 2019.
Spis din Ø 7:8
02.01.2019, 19:40
Bornholm befinder sig i en rivende udvikling, hvor små og mellemstore producenter arbejder intenst og med største omhu for at udvikle de bedst mulige fødevarer. I Spis din Ø besøger vi nogle af producenterne, som fortæller om deres arbejde og bestræbelser på at levere fødevarer i verdensklasse. Vi følger fritgående dyr i deres mest naturlige omgivelser, til de slagtes og til sidst ender hos os forbrugere. Bornholmsk kød og bornholmske grøntsager fra jord til bord. Og naturligvis skal vi også lave mad af de forskellige produkter. Sendt første gang januar 2019.
Spis din Ø 6:8
28.12.2018, 19:45
Bornholm befinder sig i en rivende udvikling, hvor små og mellemstore producenter arbejder intenst og med største omhu for at udvikle de bedst mulige fødevarer. I Spis din Ø besøger vi nogle af producenterne, som fortæller om deres arbejde og bestræbelser på at levere fødevarer i verdensklasse. Vi følger fritgående dyr i deres mest naturlige omgivelser, til de slagtes og til sidst ender hos os forbrugere. Bornholmsk kød og bornholmske grøntsager fra jord til bord. Og naturligvis skal vi også lave mad af de forskellige produkter. Sendt første gang december 2018.
Spis din Ø 5:8
27.12.2018, 19:45
Bornholm befinder sig i en rivende udvikling, hvor små og mellemstore producenter arbejder intenst og med største omhu for at udvikle de bedst mulige fødevarer. I Spis din Ø besøger vi nogle af producenterne, som fortæller om deres arbejde og bestræbelser på at levere fødevarer i verdensklasse. Vi følger fritgående dyr i deres mest naturlige omgivelser, til de slagtes og til sidst ender hos os forbrugere. Bornholmsk kød og bornholmske grøntsager fra jord til bord. Og naturligvis skal vi også lave mad af de forskellige produkter. Sendt første gang december 2018.
Spis din Ø 4:4
27.03.2018, 19:50
Bornholm har de senere år set et opsving af lokale fødevareproducenter. I Spis din Ø besøger vi producenterne, fortæller deres historie og laver mad af deres råvarer. Mad man nemt kan lave derhjemme. Maden bliver tilberedt ude i den bornholmske natur, hvor vi får besøg af en gæst, der fortæller historier fra området. Sendt første gang marts 2018.
Spis din Ø 3:4
20.03.2018, 19:50
Bornholm har de senere år set et opsving af lokale fødevareproducenter. I Spis din Ø besøger vi producenterne, fortæller deres historie og laver mad af deres råvarer. Mad man nemt kan lave derhjemme. Maden bliver tilberedt ude i den bornholmske natur, hvor vi får besøg af en gæst, der fortæller historier fra området. Sendt første gang marts 2018.

gå til www.tv2bornholm.dkKontakt redaktionen+45 56934200