#falkentillyon - Vejen til Budapest
11.05.2016, 18:05
Morten Falk, vinder af Sol over Gudhjem og køkkenchef på Kadeau Bornholm har indtil videre brugt et halvt år på at forberede sig til den store kokkekonkurrence, Bocuse d´Europe i Budapest.
Han har brugt over 600 timer på at perfektionere en fisketallerken med stør og kaviar og et kødfad med krondyrkalv. Og det har han gjort i samarbejde med assistenten Emil Rodam og træneren, Jeppe Foldager, som blev verdens næstbedste til Bocuse d´Or i 2013.
Morten Falk, vinder af Sol over Gudhjem og køkkenchef på Kadeau Bornholm har indtil videre brugt et halvt år på at forberede sig til den store kokkekonkurrence, Bocuse d´Europe i Budapest.
Han har brugt over 600 timer på at perfektionere en fisketallerken med stør og kaviar og et kødfad med krondyrkalv. Og det har han gjort i samarbejde med assistenten Emil Rodam og træneren, Jeppe Foldager, som blev verdens næstbedste til Bocuse d´Or i 2013.