• tv2bornholm.dk
  • TV2B logo
  • Nyheder
  • Kategorier
  • Live
  • TV-guide
  • Kalender
Hvor kommer maden fra? - Saft og shots fra Asiros Nordic
22.03.2023, 21:00
Mads Gudiksen besøger Asiros Nordic A/S i Sorø, der blandt andet laver saft, frugtpulver og ingefærshots, der sælges i hele verden. Produceret i 2020.
Mads Gudiksen besøger Asiros Nordic A/S i Sorø, der blandt andet laver saft, frugtpulver og ingefærshots, der sælges i hele verden. Produceret i 2020.
Hvor kommer maden fra? - Øl fra Dagmarbryggeriet
16.03.2023, 20:45
Dagmarbryggeriet var med på bølgen af mikrobryggerier, der blev startet i begyndelsen af årtusindet. Selvom det drives udelukkende som et hobby-projekt, griber de fire indehavere det professionelt an fra den lille baggård i Ringsted. Produceret i 2020.
Hvor kommer maden fra? - Ro'um fra Saltoftegaard
15.03.2023, 21:20
Mads Gudiksen besøger Ole på Saltoftegaard, hvor de har dyrket roer til sukker i generationer. Men så tog Ole på ferie på Cuba, hvor han smagte deres rom lavet af sukkerrør. Han fik tanken: Kan man lave noget tilsvarende af roer? Og svaret er Ro'um. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Lammekoteletter fra Kirsebærgården
09.03.2023, 20:40
Mads Gudiksen besøger Kirsebærgården, som kombinerer høns og gæs, virksomhedskommunikation, konferencecenter, naturterapi og en passion for gotlandske får. Det hele foregår i naturskønne omgivelser på Nakke i Odsherred. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Æblebrandy fra Oremandsgaard
08.03.2023, 21:10
Det gamle gods Oremandsgaard ved Præstø har nye projekter i de gamle bygninger. Brandy lavet af slægtens gamle æblesorter og gin lavet på sukkerroerne bliver destilleret i den gamle lade. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Selleri fra Tokkerupgård
05.03.2023, 20:55
Når man er en mellemstor gård, bliver man nødt til at specialisere sig. Og på Tokkerupgård har man specialiseret sig i mangfoldighed. Mange forskellige grøntsager og afgrøder i små og store mængder. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Quinoa fra Gl. Kirstineberg Gods
02.03.2023, 20:40
Gl. Kirstineberg Gods har mange hundrede år på bagen, men de går også nye veje. Her er man nemlig gået forrest i forsøget med at få den sydamerikanske højlandsafgrøde Quinoa til at klare sig på de flade marker på Falster. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Mel fra Østagergaard
22.02.2023, 21:15
Østagergaard ligger ved Jystrup nord for Ringsted og er et biodynamisk landbrug blandt andet drevet af mennesker med særlige behov og udfordringer. De har specialiseret sig i gamle kornsorter og leverer det som færdigmalet mel. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Andejagt på Dybsø Fjord
14.02.2023, 20:45
Man skal være tidligt oppe, hvis man selv vil skyde sin aftensmad. Mads Gudiksen er med formanden for jægerne i Næstved på andejagt ved Dybsø Fjord. Og når solens stråler begynder at lyse himlen op letter både krikænder og gråænder. Produceret i 2019.
Hvor kommer maden fra? - Græskar fra Thorsbjerggaard
11.02.2023, 20:40
Når Tivoli pynter op til Halloween sker det med græskar fra Thorsbjerggaard ved Skælskør. Og nu de er i gang leverer de også til Coop og Rema1000. Men det er ikke engang deres største produkt. De leverer også majs til supermarkeder i hele Danmark. Produceret i 2019.

gå til www.tv2bornholm.dkKontakt redaktionen+45 56934200